O casa nu devine cu adevarat caminul tau, acel loc confortabil ce iti ofera un sentiment de siguranta si protectie, decat atunci cand atmosfera este una cu adevarat primitoare, calduroasa si iti permite sa te retragi de fiecare data intr-o oaza de liniste si relaxare.

Asadar, noi venim in ajutorul tau cu o gama de produse care nu doar ca iti vor transforma locuinta intr-un adevarat camin, ci ii vor reda si o nota de eleganta si stil! Fa cunostinta cu varietatea de modele de seminee decorative false, ideale atat pentru amplasarea la casa, cat si la bloc, si care sunt disponibile pentru achizitie la un pret ieftin si atractiv, in diferite modele ce incorporeaza tehnologie de fabricare ultra-performanta LED, cu un aspect realist si impresionant de flacara 3D!

Fie ca vorbim de semineele pe baza de bioetanol, pe gaz sau cele electrice, acestea iti ofera diferite functii cum ar fi cea de sunet, cu costuri modeste de intretinere si diverse design-uri, cum ar fi imbracaminte din MDF, lemn sau imitatie de marmura, exact pe culoarea potrivita livingului sau oricarei alte incaperi din casa ta din Galati si imprejurimi!

BIOSEMINEE

 

Opteaza pentru varianta potrivita pentru tine si familia ta, dintr-o gama generoasa de bioseminee ce incorporeaza tehnologie avansata de fabricare, redand finisaje minimaliste, un aspect inovativ si o perspectiva impresionanta asupra flacarilor! Datorita faptului ca acestea functioneaza ideal fara a avea nevoie de un cos de fum, devin modalitatea perfecta de a te bucura de avantajele unui semineu atat la apartament si casa, cat si la cabane sau case de vacanta, in diferite modele cum ar fi tip portal (cu chenar/rama), pe diverse culori (alb, maro, negru), cu posibilitate de amplasare pe perete sau incorporabile in mobile, la pret ieftin si transport garantat in Galati!

 

SEMINEE ELECTRICE

 

Fa cunostinta cu o categorie complexa de dispozitive electrice care dovedesc o eficienta maxima in generarea de caldura, mai ales in incaperile mai reduse ca dimensiuni, reprezentand alternativa perfecta la clasicul semineu pe lemne si venind cu o inovatie in domeniul termic si anume tehnologia ultra-performanta de fabricare 3D cu ecrann LED special, ce confera un efect de flacara ultra-realist si captivant! Alege modelul care se incadreaza cel mai bine in decorul casei tale dintr-o gama generoasa de dimensiuni si configurari, la pret ieftin, fara reziduuri de cenusa si cu mententanta facila!

Raportat la tehnologia pe baza careia functioneaza, semineele electrice pot fi impartite in doua game importante, si anume cele cu LED (gama TAGU) si cele cu VAPORI DE APA (Glow Fire), prima dintre game incorporand sisteme ce dovedesc o eficienta ridicata in asigurarea necesarului termic in incaperi de dimensiuni mai mici, avand si o influenta pozitiva asupra mediului inconjurator si venind in diferite tipuri si configurari: de perete sau incastrabile, in diferite culori (alb, maro sau negru) si redand un efect de flacara deosebit! In cea de-a doua gama regasim dispozitive pe baza de tehnologie avansata Opti-Myst, care confera o perspectiva impresionanta asupra flacarii pe doua laturi distincte!

 

SEMINEE DE EXTERIOR

SEMINEE DE EXTERIOR PE PELETI

 

Iti punem la dispozitie o categorie vasta de sisteme pe peleti destinate spatiilor exterioare, cu o eficienta ridicata dovedita in asigurarea necesarului termic in perioadele mai reci din an, contribuind in acelasi timp la o atmoasfera calduroasa si primitoare pe terasa sau foisorul tau din Galati si orasele aferente! Sistemul automatizat pe care il prezinta face posibil un adevarat spectacol de lumini si caldura, ramanand ca tu sa asezi doar peletii in rezervorul semineului si sa te bucuri de focul impresionant, datorita sticlei cu vedere panoramica 360!

 

INCALZITOARE PE GAZ

 

Iti introducem o gama generoasa de incalzitoare pe gaz, cu un design minimalist si modern si care prezinta un sistem performant de functionare in generarea de caldura in aer liber! Functioneaza pe baza de propan-butan sau propan pur, la butelie, oferind in acelasi timp o perspectiva captivanta asupra flacarilor si fiind disponibile in diferite dimensiuni si nuante, la pret ieftin si mentenanta redusa!

 

BIOSEMINEE DE EXTERIOR

 

Descopera varianta ideala pentru exterior a eficientelor dispozitive pe bioetanol, perfecte pentru generarea de caldura in aer liber si prezentand aceeasi metoda de functionare asemeni biosemineelor proiectate pentru incaperi inchise, lucrul ce le diferentiaza fiind dat de optiunea de mutare si pozitionare in mod simplu si rapid, multumita  mobilitatii acestora!

 

SEMINEE TIP VATRA PE LEMNE

 

Recunoscute si sub numele de fire pits, sistemele tip vatra pe lemne prezinta o eficienta termica ridicata, mai ales atunci cand doresti asigurarea conforului termic pe terasa sau foisorul din curtea sau gradina ta in Galati si imprejurimi, prezentand si un design modern si spectaculos! Ca principiu de functionare acestea folosesc arderea lemnelor in bolul metalic, conferind astfel o ambianta primitoare si calduroasa,in mod facil si in doar cateva momente!

 

RAME DECORATIVE

 

In cazul in care dispui deja de o sursa de caldura in caminul tau, dar visezi la aspectul inedit si unic al unui semineu clasic, modern sau vintage, care sa adauge eleganta si bun gust livingului tau sau oricarei alte incaperi, iti punem la dispozitie o solutie economica si foarte avantajoasa! Lasa-te surprins de frumusetea si autenticitatea gamei noastre de rame decorative, disponibile in diverse culori cum ar fi alb, maro, negru, gri sau bej si venind in diferite dimensiuni! In acest mod, te poti bucura de un produs ieftin, cu 0 costuri de mentenanta si transport garantat la usa casei tale din Galati si orasele aferente!