Mii de clienti multumiti.

Desi a inceput ca o afacere de familie in anul 2001, firma noastra s-a dezvoltat tot mai mult de-a lungul anilor si acum ne mandrim cu un portofoliu de clienti din intreaga tara pentru care am oferit servicii complete: de la livrarea tuturor materialelor necesare, la constructia propriu-zisa a semineului pe lemne cu cos de fum, perfect functional. 

 

Avand astfel o experienta de lunga durata, suntem constienti de necesitatea ca materialele folosite in constructia unui semineu pe lemne sa fie de cea mai inalta calitate, asigurand o functionare fara probleme si avand viata lunga. 

Seminee dupa preferinte ce iti ofera calitate si confort.

Pentru ca acestea sunt cele mai importante aspecte pentru tine: calitatea si confortul. Orice modalitate de incalzire sau de ambientare ai alege, calitatea inalta a materialelor folosite si a lucrarii este esentiala pentru a te bucura de achizitie cat mai mult timp si in bune conditii de functionare. 

 

Cat despre confort, credem ca modelele variate de seminee pe care le oferim sunt usor de utilizat, unele dintre ele fiind prevazute cu telecomanda.

 

Semineele pe lemne, termosemineele si sobele sunt cele care ofera un confort termic sporit locuintei. Iar in locurile ce nu permit montarea acestora, recomandam instalarea unui semineu pe gaz, biosemineu sau focar electric, creand o ambianta placuta.