Cosuri de fum profesionale eficiente si economice, realizate din materiale superioara, ce asigura siguranta si confort locuintei tale! Alege un horn profesional ceramic cu tubulatura de samota sau un horn profesional din inox izolat, fie pentru exterior sau interior, o varianta sigura si cu o durata lunga de viata! Achizitioneaza hoarne de calitate ce indeplinesc necesarul termic pentru caminul tau, indiferent de sursa de incalzire: semineu, soba, centrala, etc.
Bucura-te de transport gratuit in intreg judetul Galati la toata gama de cosuri de fum profesionale la preturi avantajoase!

 

Cos de fum profesional - siguranta si confort!

Cosul de fum reprezinta elementul cel mai important din sistemul de incalzire al locuintei, deoarece acesta este supus unor solicitari extreme: termice, mecanice si chimice. De aceea alegerea ideala este un horn din samota interioara invelita in izolatie de vata bazaltica si mantale de beton sau un cos de fum din inox. 

Aceste cosuri de fum profesionale prezinta o durata lunga de viata si o rezistenta ridicata, in plus acesta trebuie sa satisfaca corect necesarul de evacuare al semineului/sobei sau centralei tale. 

Iata, cateva criterii care te pot ajuta in alegerea cosului de fum perfect pentru locuinta si familia ta: lungimea cosului de fum - intodeauna trebuie sa fie mai mare decat coama casei; diametrul hornului - asigura tirajul optim al dispozitivului si impiedica depunerile de funingine sau consumul ridicat de lemne; montarea cosului - atat pe exterior cat si pe interior, trebuie facuta doar de catre echipa/meseriasi profesionisti calificati si autorizati. 

 

 


 

 

Echipa de montaj si cateva recomandari

Pentru a te bucura si beneficia de functionalitate si eficienta buna, alege un cos de fum izolat, astfel vei evita problemele legat de condens, tiraj, coroziune. Are o durata lunga de viata, chiar daca nu este una dintre cele mai ieftine dintre variantele de evacuare, cu siguranta este o alegere perfecta! 

Iti punem la dispozitie o varietate de produse, adaptandu-ne oricaror preferinte, iar preturile variaza in functie de combustibilul ales, tipul cosului, calitatea, intaltime sau diametru. 

Atunci cand alegi un cos de fum profesional, ai siguranta calitatii, fiind produse testate si certificate conform standardelor stricte in vigoare. 

In magazinul nostru online vei gasi doar cosuri de fum profesionale potrvite pentru orice surse de caldura: seminee, sobe pe lemne, centrale termice pe gaz/ulei/peleti/carbune, gratare de gradina sau alte sisteme de incalzire. Furnizam unele dintre cele mai performante si trainice solutii de construcție a cosurilor de evacuare, sisteme complete de evacuare a gazelor arse si a fumului din surse termice, fara riscuri si in siguranta.

 

 

 

 

 

De ce este atat de important sa alegi un cos de fum bine instalat, testat si certificat?

Pentru ca intr-o constructie termica evacuarea gazelor arse poate reprezenta o problema esentiala, de aceea este necesar sa ii acordam o atentie deosebita pentru neglijenta sau lipsa atentiei poate avea efecte devastatoare, inclusiv poate pune existenta in pericol! Cosul de fum trebuie sa fie montant cu maxima atentie, pentru in timpul utilizarii cosul de fum este cel mai expus element solicitarilor extreme din procesul de functionare: variatiile de temperatura, atacurile chimice sau incendiile pornite pe cosul de fum cauzate de funinginea depusa pe acesta. 

Un cos de fum testat si certificat, construit din materiale de inalta calitate, va asigura un randament ridicat pentru sistemul tau de incalzire (soba, semineu, centrala, etc.).

 
 
 
 

 

 

 

 

Eficienta maxima de exploatare, siguranta, rezistenta si randament ridicat!

Cosurile de fum comercializate de noi sunt profesionale, si dezvoltate cu ajutorul unei tehnologii de varf, avand un raport calitate-pret foarte bun! Colaboram cu unele dintre cele mai puternice branduri din domeniul cosurilor de fum, producatori de renume ce se afla in continua dezvoltare pentru gasirea celor mai performante si moderne sisteme de evacuare a gazelor de ardere. Iti punem la dispozitie un domeniu vast cu performante crescute, toate acestea oferind siguranta si eficienta maxima in exploatare! Poti alege modelul dorit atat pentru interior cat si pentru exterior, din ceramica sau inox, calitate superioara la preturi accesibile. 

Opteaza pentru calitate si performanta hornurilor noastre din oferta noastra, si bucura-te de toate avantajele oferite, precum: siguranta interioara, siguranta caminului tau, rezistenta la condensul acid, eliminarea riscurilor uzuale de intoxicatii cu monoxid de carbon, randament energetic maxim pentru sursa de incalzire. 

 

 

 

 

 

 

Cosurile de fum ceramice

O categorie de hornuri ce sunt unice ca aspect si functionalitate, si dispun de o tehnologie inovatoare, fiind foarte eficiente. Cosurile de fum ceramice izolate sunt compatibile cu orice tip de combustibil: lichid, gazos sau solid.

In plus, dispun de o varietate de diametre interioare, atat pentru locuinte personale, case de vacanta, cabane sau alta cladiri. Hornurile ceramice sunt produse triplustrat, formate din tubulatura de samota la interior, termoizolatie sub forma de vata bazaltica si manta prefabricata din beton usor la exterior. 

Cosurile de fum ceramice sunt gandite sa te tine o viata intreaga, lucru garantat si de garantia de 30 ani, fiind foarte trainice si rezistente. 

Deoarece sunt compuse din elemente prefabricate, sunt sisteme usor si rapid de montat!

 

 

 

 

 

 

 

 

Cosuri de fum din inox

O inovatie de piata cosurilor de fum, fiind prototipul de imbinare armonioasa intre tehnica de evcauare de ultima ora si design foarte modern si minimalist. Prezinta un domeniu larg de aplicabilitate (locuinte personale, cladiri nerezidentiale sau hale industriale), oferind performante ridicate.

Cosurile de fum din inox prezinta o eficenta maxima in functionare, avand o rezistenta ridicata, numeroase posibilitati de configurare si design ultramodern. Sunt folosite chiar si in proiecte de renovare si modernizare, dar si pentru constructii noi. 

Cosurile de fum pot fi considerate surse ideala de rarcordare, deoarece beneficiaza de usurinta si rapiditate la montaj si manipulare, conform greutatii reduse si a tehnicii de imbinare performanta cu care sunt echipate. 

 

 

 

 

 

 

 

 

O gama larga de solutii de racordare

Numeroase solutii de lagatura si de concetare a cosurilor de fum pentru diferite surse termice, dar si o varietate de accesorii utile montarii si intretinerii cosurilor de fum, precum: solutii deracoradre, imbinare sau legatura. 

Accesoriile sunt elemente foarte importante pentru montarea si instalarea functionala a cosului de fum, dar si pentru legarea sursei termice. Piesele de imbinare sunt primele montate pe evauarea sobelor, semineelor sau centralelor, intrucat aici temperatura este mai ridicata. 

De aceea recomandarea noastra este sa folositi produse de calitate, pentru ca calitatea elementelor este viata atat pentru scapari de gaze, dar si pentru rezistenta in timp. 

 

 

 

 

 

 

Intretinerea cosurilor: unelte si ustensile

Pentru ca cosul de fum este elementul cel mai important intr-o constructie termica, de aceea sunt necesare diverse unelte si ustensile pentru curatarea acestuia, fiind unul dintre pasii vitali. Cosul de fum profesional pe langa investitia facuta, necesita mentenanta periodica, realizata de catre personal calificat. In oferta magazinului nostru online vei gasi o gama larga de kituri si seturi pentru curatarea si intretinerea hornului, dar si pentru incinta semineului. In final, te vei bucura de o functionalitate buna si sigura, dar si de un confort termic crescut!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gama completa de accesorii si produse pentru intretinerea hornurilor

Toate produsele de care ai nevoie, de la solutii, pudra concentrata, pliculete, pastile, pana la prafuri speciale de intretinere - solutiile necesare pentru intretinerea canalului de evacuare al cosului de fum, de la iesire din focarul semineului si pana la terminalul de deasupra acoperisului. 

Alege produsele esentiale pentru buna functionare a traselului de fum din instalatia termica la preturi accesibile!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Servicii de inalta calitate - cu echipe specializate!

Iti punem la dispozitie in orice zona a Romaniei servicii specializate in legatura cu cosul de fum, dispunem atat de echipe proprii cat si de colaboratori pe teren. Pentru ca cosul de fum profesional sa fie complet, necesita serviciile la fel de profesionale, realizate de catre personal calificat, cu experienta vasta in astfel de operatiuni.

Ne dorim ca tu sa beneficiezi de cea mai buna tratatie si satisfactia de punere in opera a produselor achizitionate si functionalitate corecta. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Montam anul pe intreg teritoriul tarii peste 4000 de metri liniari de cosuri de fum

Ne bucuram sa avem mii de clienti multumiti de produsele si servciile oferite pe intreg teritoriul tarii, dupa o activitate lunga de peste 20 de ani. Am ales cu mare atentie intreaga gama de produse si kituri, fiind conceputa pentru a satisface nevoile oricarei siuatii si oricarei surse termice - rezultand in final solutie cea mai buna pentru o evacuare optima. 

Pentru siguranta caminului tau, opteaza pentru un cos de fum profesional, si nu iti asuma niciun risc! Sistemele noastre de cosuri de fum ofera siguranta in utilizare - eliminand riscurile incendiilor care apar de la hornurile defecte sau intoxicatiile cu monoxid de carbon ce pot aparea de la cosurile de fum neetansate, tiraj optim de functionare, montaj/constructie rapida si simpla datorita elementelor prefabricate si preturi avantajoase! 

Echipa noastra va garanteaza suportul inca din primele stadii ale proiectului, incepand cu alegerea celui mai potrivit tip de cos pentru locuinta si pana la instalarea si punerea in functiune a acestuia. Va oferim si sisteme de mentenanta pentru fiecare sistem de cos de fum achizitionat de la noi!