Burlan tabla de otel fi 250 - 1m

292, 00 Lei
1 m
250 Ø
250 Ø
Otel
2 mm
Negru
Lemn, Bricheti, Peleti
1000 °C
Vopsea termorezistenta Senotherm
Burlane usor de instalat, fiind mufabile . Nu necesita etansare suplimentare.
600 °C
Burlan
2 ani
ceramic, caramida, inox
250
Burlan din otel refractar de calitate inalta, o solutie ideala pentru racordarea sobei, centralei pe lemne sau a semineului la cosul de fum. Este una din variantele trainice de racordare la cosul de fum deoarece prezinta o durata mare de viata, rezistenta mare la temperatura iar la curatarea clasica cu peria nu se va deteriora.?Aceste burlane sunt usor de instalat, fiind mufabile fara sa necesite o etansare suplimentara.?Alegand aceasta solutie de racordare veti avea un plus de siguranta si durabilitate mare in timp.
Semineu, Soba, Centrala
Domestic, Industrial
Pentru interior
250
Produsul face parte din gama profesionala si este realizat doar din materiale certificate, multumita carora, acesta inlocuieste cu succes sistemele de racordare flexibile, oferind un sistem de racordare la cosul de fum, trainic si sigur., ce poate fi folosit pe toata perioada de utilizare a sursei.
Gama de burlane, coturi si reductii de diferite marimi, construite din otel refractar cu grosime mare de 2mm. Special concepute pentru o racordare sigura a sobelor, semineelor si centralelor pe lemne la cosul de fum. Usor de instalat, fiind mufabile fara sa necesite o etansare suplimentara. Fabricate sa reziste la temperaturi inalte, pentru o constructie sigura si durabila.
Consultanta Gratuita
Comanda
×